Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle 

Helppokäyttöiset ja hakukoneoptimoidut kotisivut yritykselle  

Avaimet käteen kotisivut

Alkaen 500€ + alv

Olemme kotimainen ja palvelemme suomeksi

WordPress-kotisivut kotimaiselta yritykseltä. Palvelemme suomeksi.

Kohtuulliset hinnat

Emme ole edullisin, mutta hintamme ovat kohtuullisia. Saat myös edullisempia ja kevyempiä verkkosivuja pienemmälle budjetille tai osamaksuratkaisuja.

Vuosien kokemuksella

Toimitamme kotisivuja ja digitaalisia teknologiaratkaisuja yli 20-vuoden kokemuksella.

Kotisivut yritykselle – Laadukkaat ja tehokkaat verkkosivut SiteByltä

Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kanava, jonka kautta potentiaaliset asiakkaat saavat ensikosketuksen liiketoimintaasi. Kotisivujesi tärkein tehtävä on myydä, ja myynti voi alkaa kun asiakas ensin on löytänyt kotisivusi hakukoneista. SiteBy tarjoaa ammattitaitoiset ja räätälöidyt ratkaisut, jotka auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja löytymään hakukoneista. Suunnittelemme ja teemme yritykselle kotisivut, jotka ovat paitsi visuaalisesti houkuttelevat, myös toiminnallisesti tehokkaat.

Millaiset kotisivut yritykselle saat meiltä?

Räätälöity suunnittelu: Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme yksilöllisesti suunniteltuja kotisivuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita ja brändiä.

Hakukoneoptimointi (SEO): Tehokas SEO on avainasemassa verkkonäkyvyyden parantamisessa. Optimoimme kotisivusi hakukoneita varten, jotta asiakkaasi löytävät sinut helposti verkosta.

Helppo päivitettävyys: Tarjoamme käyttäjäystävällisen sisällönhallintajärjestelmän (CMS), jonka avulla voit itse päivittää ja hallinnoida kotisivujasi vaivattomasti.

Nopea latausaika: Hitaat sivut karkottavat kävijöitä. Optimoimme kotisivujesi latausajat varmistaaksemme, että ne latautuvat nopeasti ja sujuvasti.

Verkkosivujen ylläpito ja tuki: Huolehdimme kotisivujesi ylläpidosta ja tarjoamme jatkuvaa teknistä tukea, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi.

SiteBy – Hyvät kotisivut yritykselle

Kun tarvitset kotisivut, jotka todella toimivat ja edistävät yrityksesi kasvua, SiteBy on valintasi. Tarjoamme kattavat palvelut, jotka varmistavat, että verkkosivustosi on moderni, tehokas ja tuottava.

Luo yrityksesi kotisivut jo tänään SiteByn avulla!

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti parempaa verkkonäkyvyyttä. SiteBy on luotettava kumppani kaikissa kotisivutarpeissasi. Täytä yhteydenottolomake kotisivuillamme tai soita meille, niin keskustellaan tarkemmin yrityksesi tarpeista ja tavoitteista. 

Voit maksaa kotisivusi myös osissa.

Kotisivujen ylläpidon hinta

Kotisivujen suunnittelun ja valmistamisen lisäksi kustannuksia tulee www-osoitteesta eli domainista ja kotisivutilasta.
WordPress-ylläpitopaketti alkaen 25,00€/kk
WordPress-kotisivujen ylläpitopaketti sisältää domainosoitteen, sähköpostin, kotisivutilan ja WordPress-kotisivun tietoturvapäivitykset. Tutustu WordPress-ylläpitopaketteihin.